Tips van de Sluier

catch up with all
the good things here
  • blog
  • twitter
  • instagram
  • pinterest
  • facebook
  • nieuwsbrief

TiPS AFGESTEMD OP JE TROUWDATUM

MELD JE AAN VOOR
DE TiPS NIEUWSBRIEF

NIEUWSTE TiP VAN ONS BLOG

NIEUWSTE TiP VAN ONS BLOG

HULP NODIG VAN PROFESSIONALS?

HULP NODIG VAN PROFESSIONALS?

TiPS OP INSTAGRAM

De winnaars van onze #loveshoot, Shivana & Ritchi! Prachtig toch?
•Beautiful #lovecouple at their #engament #prewedding #photoshoot by #Themafotografie www.themafotografie.nl 
#instawedding #tipsvandesluier #engaged #balloons #lake
No matter what day it is...
#behappy #bebright #beyou #engaged #weddingdecoration #quote #tipsvandesluier #instawedding
Mooie diy #slinger voor je bruiloft, gemaakt van #cupcakevormpjes en #bakkerstouw
Lovely #diy #guirlande for your #wedding, made of #cupcake #cases and #bakerstwine
#instawedding #weddingdecoration #weddinggarland #papergarland #bridaldecor #bakingcups #partydecor #tipsvandesluier #sparkleupyourwedding
Lovely #notebook for all your #weddingideas 
Shop at www.dreamkey.nl
#Wedding #inspiration #stationery #dreamwedding #instawedding #dream #do #dreamkey #tipsvandesluier

VERZAMEL JE FAVORIETE TiPS

WORD GRATIS LiD!

Algemene voorwaarden

Door lid te worden van TiPS van de Sluier geef je automatisch aan dat je het eens bent met deze algemene voorwaarden en het privacyreglement van TiPS van de Sluier/TiPS Media.

Lid worden van TiPS van de Sluier is gratis en zonder enige verplichtingen. Er kan geen recht worden ontleend aan het lidmaatschap.

Aansprakelijkheid

Als lid van TiPS van de Sluier ben je zelf verantwoordelijk voor de verstrekte persoonsgegevens. TiPS Media aanvaardt geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor fouten of gebreken in de door gebruikers verstrekte informatie. Ook aanvaardt TiPS Media geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor de handelingen van leden op of buiten de website. TiPS Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, door handelingen en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op Tipsvandesluier.nl
TiPS Media probeert er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website juist en up-to-date is. TiPS Media doet altijd haar best om de genoemde websites te controleren op relevantie en onderwerp. Desondanks kan TiPS Media je nooit garanderen dat er geen onjuiste informatie staat op de site.
TiPS Media draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de genoemde websites. Doorklikken naar een website buiten Tipsvandesluier.nl is geheel op eigen risico en met aanvaarding van de algemene voorwaarden die op de betreffende website gelden.

Persoonsgegevens

Om gebruik te kunnen maken van Tipsvandesluier.nl is het niet verplicht of noodzakelijk om persoonsgegevens te verstrekken. Je hebt zelf de keuze of je gegevens wilt invoeren. Indien je de persoonlijke nieuwsbrieven van TiPS van de Sluier wilt ontvangen heeft TiPS Media jouw persoonsgegevens nodig om de nieuwsbrieven correct te kunnen versturen. Voor het gebruik van ‘Mijn TiPS’ is het noodzakelijk om jouw persoongegevens te verstrekken, zodat je kunt inloggen op jouw persoonlijke pagina.
Nadat je bent ingeschreven moet je er zelf voor zorgen dat je persoonsgegevens actueel blijven.

Privacy

TiPS Media legt je gegevens vast in een beveiligde database en worden niet beschikbaar gesteld aan derden, behalve wanneer je hebt aangegeven dat je informatie van derden wilt ontvangen. TiPS Media gebruikt jouw gegevens om informatie op maat aan je te kunnen sturen,  zoals bijvoorbeeld via de TiPS van de Sluier nieuwsbrieven. Wil je de nieuwsbrief niet (meer) ontvangen, dan kun je dit op elk gewenst moment aangeven.
Bij deelname aan een winactie worden je gegevens opgeslagen in een beveiligde database. Indien je een prijs hebt gewonnen kunnen je gegevens eenmalig worden verstrekt aan de leverancier van de prijs, zodat de prijs aan je verzonden kan worden.

Bezoekersgegevens

TiPS Media gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij zullen deze alleen gebruiken zoals in deze voorwaarden aangegeven en uiteraard altijd binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Tipsvandesluier.nl maakt ook gebruik van cookies. Dit zijn gegevensbestandjes die bij bezoek aan de website op de harde schijf van je computer worden geplaatst. Op die manier word je als bezoeker herkend bij elk volgend bezoek aan de website, wat het gebruiksgemak verhoogt. Je kunt het gebruik van deze cookies weigeren zonder nadelige gevolgen.

Schade

TiPS Media selecteert informatie en links naar andere websites met de grootste zorg. Wij dragen echter geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit informatie die op Tipsvandesluier.nl wordt aangeboden, daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op de website, in de nieuwsbrief of naar bronnen/derden waarnaar vanuit de website of nieuwsbrief wordt verwezen. TiPS Media draagt geen verantwoordelijkheid voor door derden geplaatste berichten en gedane aanbiedingen. Indien je vanuit Tipsvandesluier.nl doorklikt naar een andere website, dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze derde partij met je gegevens omgaat. Hiervoor verwijzen wij naar de privacystatements van de betreffende websites.

Rechten voorbehouden

Tipsvandesluier en alle onderdelen daar van zijn eigendom van TiPS Media. Het is niet toegestaan om informatie van Tipsvandesluier.nl of informatie uit de TiPS van de Sluier nieuwsbrieven openbaar te maken of te vermenigvuldigen zonder bronvermelding en schriftelijke toestemming van TiPS Media. TiPS Media heeft geen verantwoordelijkheid voor alle beeld-, auteurs- en merkrechten van de websites waar naar verwezen wordt via Tipsvandesluier.nl.

Wijzigingen

TiPS Media behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid.

Vragen

Als je nog vragen hebt over ons privacybeleid, dan kun je contact opnemen met:
TiPS Media
info@tipsmedia.nl

© TiPS Media, maart 2014